Webshops

Een webshop laten maken?

Heeft u altijd al een eigen webshop willen hebben en gedroomd om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, want bij Axzent Reclame zijn meerdere webwinkeltools gratis inbegrepen bij alle hostingpakketten. 

U kunt kiezen voor voor vele webshop software waaronder OpenCart, Magento of PrestaShop als webwinkeltool. Met 1 druk op de knop OpenCart, Magento of PrestaShop installeren. U heeft a een webshop al vanaf 3,- per maand.

Lees meer een PrestaShop laten maken

 

Fotoherstellen

Heeft u een foto die er slecht aan toe is?

Begint de foto te vervagen of zijn er vlekken, krassen, scheuren of verkleuringen ontstaan? Deze gebreken zijn vaak goed te herstellen, zodat u weer kunt genieten van een mooie en gave foto. Deze moderne techniek laat uw originele foto onaangetast. Denk niet te snel dat een foto niet meer te redden is, de voorbeeldfoto’s laten verrassende resultaten zien. Fotoherstellen: voor uw mooiste herinnering.

Lees meer op fotoherstellen.nl

 

Familiedrukwerk

Geen zin in een standaard trouwkaart of geboortekaartje dat iedereen al heeft?

Wij maken met plezier de persoonlijkste en origineelste trouwkaarten en geboortekaartjes. Helemaal zoals u het wenst. Het kan ons niet gek genoeg zijn, wij denken graag met u mee!