opvallend
creatief

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten komen (aan de linkerkant van Google).

Van alle internetters vindt 80% dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat uw website goed scoort in Google. Hoe gaan we dat voor u doen?

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat ook uw website "beter scoort in Google"

Zoekmachine optimalisatie is topsport!

Net zoals met topsport heb je een gedegen strategie en een werkwijze – en uiteindelijk een doel om te bereiken. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd, werkt hetzelfde. Door deze doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie te volgen, profiteert u maximaal:

 • Hoe beter vindbaar in Google, hoe meer bezoekers naar uw website
 • Hoe meer bezoekers, hoe meer aanvragen/bestellingen
 • Door uw website gebruiksvriendelijker te maken en de structuur te veranderen, nemen bezoekers eerder contact op
 • Zoekwoorden gericht inzetten voor een nog betere vindbaarheid

 

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces


De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen, wijzigt continu. Er moet dus constant naar uw website gekeken worden en waar nodig worden aangepast om in beeld te blijven bij Google. Uw concurrentie zit niet stil. Het is belangrijk te weten dat de optimalisatie van de website een proces is en geen eenmalig actie. Wij bieden u daarom een traject aan van een langere periode van 6 tot 9 maanden. Zo haalt u met een lage investering het meest optimale resultaat.

 • Grafisch ontwerp

  U wilt uw producten of diensten overtuigend presenteren. Uw identiteit staat of valt immers met uw visuele uitstraling. Daarom ontwerpen wij niet alleen uw huisstijl, wij zorgen ook dat uw huisstijl consequent wordt doorgevoerd in al uw uitingen zoals uw: folders, brochure, advertenties en website.

  Lees meer
 • Drukwerk

  Als wij een grafisch ontwerp maken, bieden we ook aan om dit ontwerp te drukken. Wij adviseren u en begeleiden uw drukwerk! Zo heeft u één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk.

  Lees meer
 • Internet

  Heeft u altijd al een eigen website of webshop willen hebben? Droomt u ervan om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten komen (aan de linkerkant van Google).

  Lees meer